Logo_AtelierDott

Maatwerk

 

Wij leveren maatwerk af voor iedere klant, na de goedkeuring van de offerte komen wij daarom alles opmeten. Alle materialen worden zorgvuldig in samenspraak met u gekozen. Daarna maken we alles op maat in onze eigen schrijnwerkerij. Tijdens dit proces bent u er zeker welkom om uw project op te volgen.

 

 

Offerte

Na een eerste kennismaking maken we een offerte op basis van het plan van een architect.

Uitwerking

Na de goedkeuring van de offerte komen we alles opmeten. Hierna tekenen wij in samenspraak met u alles technisch uit, voorzien stalen en stellen verbeteringen voor.

Productie

Na goedkeuring van de productietekeningen kunnen wij een plaatsingsdatum voorstellen en aan de productie starten. Tijdens de productie staat onze atelier altijd open om uw project te komen bezichtigen.

Plaatsing

Met de uiterste zorg voor uw woning komen wij uw project plaatsen. Door de hoge graad van afwerking en details zorgen we voor de complete tevredenheid van de klant.

Totaalprojecten

 

Wij nemen graag uw zorgen over en coördineren uw project van het begin tot en met de laatste oplevering. Een goede projectcoördinatie is onmisbaar voor zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten.

De coördinator is het aanspreekpunt tijdens het volledige proces. Hij werkt als tussenpersoon voor de verschillende partijen. Wij regelen alles voor u: van aannemerswerken, sanitair en elektriciteit tot schilderwerken en maatmeubilair.

Tijdens de regelmatige werfbezoeken wordt de kwaliteit en de verwerking van de gekozen materialen gecontroleerd. Zo kan alles tot in detail worden bijgestuurd.

We zorgen dat de werken goed op elkaar zijn afgestemd en correct worden uitgevoerd. Dit voorkomt kopzorgen en werkt kostenbesparend voor iedere partij.

  1 aanspreekpunt
  Timing
  Kwaliteit
  Vlotte oplevering